Hotel Dubrovnik

Vaš hotel u srcu Zagreba

Ljudevita Gaja 1, PP 246, 10000 Zagreb, Hrvatska
Tel: +385 1 4863 555
rezervacije:+385 1 4863 500
seminari/kongresi:+385 1 4863 504
grupne rezervacije:+385 1 4863 505
marketing:+385 1 4863 909
EN HR

Hibridni i virutalni sastanci u Zagrebu

Hotel Dubrovnik u Zagrebu može Vam pomoći u organizaciji besprijekornih događaja, bilo da se radi o hibridnom sastanku s nekoliko mjesta ili online sastanku.

Pristup: tehnologija za video konferencije, visokokvalitetni zasloni jednostavni za upotrebu, pouzdane širokopojasne veze, brzi Internet i još mnogo toga.

Tijekom prvih nekoliko mjeseci 2020. naglim širenjem korona virusa i proizašlim propisima i regulacijom kretanja, dovelo je do naglom povećanja rada na daljinu i velikog oslanjanja na alate za daljinu.

Neke su se tvrtke zatekle s pitanjima kako organizirati online konferenciju jer su se brzo morale prebaciti sa sastanaka i konferencija uživo na online i remote svijet.  Brojne tvrtke, posebno one koje nisu sigurno kako organizirati virtualne konferencije u sljedećih nekoliko godina, odlučile su otkazati ove događaje – s iznimkom hotelske industrije.

Što ako možete organizirati hibridni događaj u jednom od najboljih zagrebačkih hotela?

Besprijekornom podrškom, obećavamo učinkovite, djelotvorne i zanimljive sastanke i događaje.

Možete računati na našu vrhunsku tehnologiju u sobi za male sastanke bez problema sa zvukom, štekanjem videa ili problemima sa prijavom.

Ako su vaši zahtjevi složeniji, možemo surađivati s vama i drugim dobavljačima AV-a ili našim vodećim tehnološkim partnerima.

Virtualni sastanak može biti jednako učinkovit kao i fizički, ali zahtijeva drugačiji pristup i postupak.

Nije iznenađenje da se organizatori događaja suočavaju s brojnim preprekama, uključujući tehničke probleme, ometanje zvuka i nužnost angažiranja nešto udaljenih sudionika.

Blisko ćemo surađivati s našim tehnološkim partnerima kako bismo osigurali uspjeh vašeg virtualnog događaja. Imate koristi od: moderne tehnologije za video konferencije, velikih visokokvalitetnih monitora, učinkovite povezanosti, pouzdane brze Internet veze, namjenskog širokopojasnog pristupa itd.

Mi u hotelu Dubrovnik ponosni smo što svojim gostima nudimo inovativne a tradicionalne ugostiteljske mogućnosti jer znamo da hrana i piće igraju vitalnu ulogu u uspjehu vašeg događaja!